Over ROAB

Rene Becht….De tegelzetter die van eerlijke ambacht en badkamer renovatie houdt

Rene begon ooit als tegelzetter. Toch maakte hij na wat jaren een uitstapje naar de slaapkamerbranche. Hij miste echter hetgeen waar zijn hart en passie lag en keerde terug naar zijn roots, het ambachtelijke werken als tegelzetter. Inmiddels is hij uitgegroeid tot de badkamerspecialist die voor badkamer renovatie, nieuwbouw, badkamer verbouwen en andere klussen een begrip in Amsterdam en omstreken is.
Hij blinkt uit in:

vakmanschap
ruim 30 jaar ervaring
veiligheid
betrouwbaarheid
service
eerlijkheid en degelijkheid
kwaliteit en zekerheid met 5 jaar garantie

Klanten
Anekdote van 2 klanten

Ooit werkte hij voor 2 zussen die hun huis wilden splitsen en een flinke badkamer verbouwing nodig hadden. Rene zat voor 2 maanden vast aan deze klus. Tijdens de klus vroeg de man van een van de zussen of Rene een site met 3 resorts wilde bekijken. De volgende dag vroeg de man welk resort Rene het meest beviel. Rene mocht daarop voor 3 weken bedden testen voor het bedrijf Kokomat in een hotel in Griekenland. De toeval wou dat hij daar aan de bar een dame ontmoette die nu inmiddels 9 jaar zijn partner is.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden?

Via google bereiken ons ook positieve berichten van tevreden klanten.

Google Beoordelingen
5.0

René heeft de werkzaamheden erg goed uitgevoerd met aandacht voor de details. Prima communicatie, oplossingsgericht, flexibel en perfectionist. Unieke ervaring, ik zou ROAB iedereen aanbevelen!
Dennis van Velsen
Dennis van Velsen
10:52 03 Mar 18